Obrt za dubinsko čišćenje i održavanje namještaja „TIP-TOP“ Vam može ponuditi  i ovu vrstu usluge po iznimno prihvatljivim cijenama bez obzira radi li se o staklenim površinama koje su na većoj ili nižoj visini a mjesta primjene su sve kuće, stanovi, zgrade, hale, hoteli, poslovni prostori, banke, ukratko bilo koja građevina koja na sebi ima staklenu površinu.

Našim klijentima preporučujemo i nudimo mogućnost instaliranja zaštite na očišćene staklene površine na bazi nanotehnologije koja sprječava prodiranje UV zraka kroz staklo, dugotrajno sprječava ponovno zaprljanje stakla, sprječava zadržavanje vode na površini stakla te na takav način štedi Vaše vrijeme i rad kojeg ste ranije potrošili u satima kako bi očistili staklenu površinu koju imate.

Prednost zaštite na bazi nanotehnologije je ta što staklenu površinu nemate potrebu često čistiti ali kada se ipak i odlučite za to, sam proces čišćenja staklene površine je jako jednostavan i ne zahtjeva posebna i skupa sredstva za čišćenje, sve što Vam je potrebno jeste krpa od mikrofibre i malo alkohola u šprici i stakla su u potpunosti čista i bez mrlja.

Ovaj postupak čišćenja i zaštite najčešće koriste tvrtke i vlasnici brodova, jahti, kupaonskih tuš kabina u apartmanima, hotelima ili pak u privatnim  kućama i stanovima,.

Zaštitu na bazi nanotehnologije se može instalirati i na sve vrste vozila, posebice na prednja, vjetrobranska staklagdje se spriječava prodiranje UV zrakama u samo vozilo te na takav način štitite instrument tablu u vozilu, kožna sjedala .

Kada je nanotehnologija instalirana na vjetrobransko staklo brisači Vam skoro pa i nisu potrebni ukoliko ostvarite brzinu sa vozilom od min 60km/h jer inercija potiskuje skupljene kapi kiše iznad vjetrobranskog stakla , također u zimskim mjesecima kada se na hladnoći mučite sa struganjem stakla od leda kako bi mogli krenuti i izaći na cestu , instaliranjem zaštite na bazi nanotehnologije sav taj mukotrpan posao NESTAJE!!!!

Zaštita je djelotvorna na hladnoći i djeluje do -5 stupnjeva tako da sva ona stakla koja su zaštićena ovom metodom se ne lede tako da Vaša vožnja može početi ODMAH!!!!

Potraži nas i na...

Mob: +385 (0) 92 365 9410