• JESTE LI SVJESNI NA ČEMU SPAVATE? NA ČEMU ODMARATE? NE ZNATE?

PROČITAJTE U NASTAVKU!!!

Znanstveno je dokazano da su madraci nakon tepiha najveći sakupljači alergena, bakterija i nečistoća koje možemo imati u našem stanu ili kući.

Jeste li znali da se u madracima nakon 5 godina korištenja nakupi oko 5 kg odbačenih mrtvih stanica kože;oko 3 milijuna različitih bakterija, alergena, grinja, te da je Vaš madrac „popio“ oko 400 litara Vašeg znoja?

Jeste li znali da Vaš madrac nakon 10 godina korištenja u sebi ima više kilograma odbačenih mrtvih stanica nego prosječno dvogodišnje dijete; da u sebi taloži minimalno 8 milijuna različitih bakterija,alergena i grinja, te da je Vaš madrac do sada „popio“ oko 900 litara znoja?
Jeste li svjesni da je zdravije spavati na klupi u parku nego na Vašem madracu?
Jeste li svjesni da je Vaš madrac ušao u fazu „propadanja“?

MOŽETE GA SPASITI!!!

Redovnim održavanjem madraca kao i sveg ostalog namještaja u kući produžujete njihov vijek trajanja; sigurni ste da spavate na čistom i zdravom namještaju; ne morate se bojati za Vaš respiratorni i imunološki sustav koji je zasigurno ugrožen ukoliko ne održavate madrac čistim.
Naš obrt za dubinsko čišćenje i održavanje garantira Vam profesionalni pristup svakom od madraca, te strogu analizu i potpunu čistoću madraca nakon provedenog čišćenja. Madrac ćemo nakon provedenog čišćenja zaštititi antialergenskim sredstvom, te na taj način garantiramo odrađeni posao. Vaš madrac nakon toga ne samo da je čist nego je i dezinficiran.

Uložite u redovno čišćenje Vašeg madraca jer time ulažete u svoje zdravlje i vodite brigu o sebi i svojim ukućanima!

Potraži nas i na...

Mob: +385 (0) 92 365 9410