Dubinsko ekstrakcijsko čišćenje namještaja odrađujemo na adresi naručitelja usluge tako da nema potrebe za tim da se mučite, rastavljate i da odvozite svoj namještaj igdje. Naše osoblje rastavlja namještaj (ukoliko to namještaj dozvoljava) i čisti se do najsitnijeg detalja. Garantiramo potpunu čistoću Vašeg namještaja, maksimalno kratak vremenski rok čišćenja i potpunu diskreciju. Naše preporuke su da se namještaj dubinski očisti barem jednom godišnje. Idealno bi bilo kada bi tretman čišćenja odrađivali pred zimu i nakon ljeta kako bi spriječili gomilanje nečistoće i nastajanje alergena jer znanstvene studije su pokazale kako kroz ljetni period u svoj namještaj „unosimo“ jednu vrstu alergena i bakterija koji mogu stvarati problem kod respiratornog sustava u ljudskom tijelu što dovodi do težeg disanja i kašljanja,dok u zimskom periodu unosimo sasvim drugačiju vrstu alergena i bakterija koje u slučaju većeg gomilanja pospješuju alergijske reakcije, te ljudskom organizmu slabe imnunološki sustav i zbog toga dolazi do alergijske reakcije na pelud itd.

   Dubinsko čišćenje namještaja provodi se na način da se na površinu namještaja nanosi posebno sredstvo za čišćenje koje za zadatak ima ući u dubinu namještaja, te rastvoriti,omekšati i podignuti nečistoće i alergene na površinu koja se nakon određenog vremena četka,a zatim se uređajem za ekstrakcijsko čišćenje pod pritiskom u dubinu namještaja ubrizgava čista voda i automatizmom se istu izvlači u spremnik za otpadnu vodu zajedno sa svim nečistoćama iz Vašeg namještaja.

Nakon provedenog čišćenja namještaj ostaje vlažan, te mu je potrebno (ovisno o vremenskim uvjetima) otprilike 3-8 sati da se osuši.

Potraži nas i na...

Mob: +385 (0) 92 365 9410