Za ovu uslugu Vam nudimo dvije opcije koje možete odabrati:

  • Opcija 1.

Strojno čišćenje tepiha i tepisona u našem prostoru.

Garantiramo Vam da ćemo Vaš tepih od dana preuzimanja isporučiti u POTPUNOSTI suh, čist i mirisan najkasnije u vremenskom razdoblju od 48 sati i to bez obzira na vremenske uvjete jer posjedujemo najmoderniju generaciju strojeva za strojno čišćenje i sušenje tepiha.

Postupak strojnog pranja tepiha

Tepih se najprije pregledava te se isti stavlja u stroj za klofanje tepiha, stroj iz tepiha istresa i najsitnije mrvice otpada i prašine, nakon toga se tepih kvasi, šamponira i četka uređajem za četkanje kojemu je težina cca 50 kg što jamči u potpunosti očetkan tepih i spreman za sljedeći postupak, postupak četkanja tepiha se odrađuje sa obje strane  tako da iz tepiha omekšamo i „razbijemo“ svaku  nečistoću.Google_tiptop1

Na kraju se Vaš tepih stavlja u stroj na koji smo naviše ponosni a to je centrifuga.

Centrifuga ispire tepih do „bistre kapi“ te ga nakon toga pri 1200 o/min isušuje do posljednje kapi, tepih nakon toga iz stroja izlazi svega 5% vlažan-ubrus se nemože skvasiti na tepihu!!!

Google_tiptop2

Tepih nakon toga vješamo u specijaliziranu i namjensku komoru za sušenje tepiha te na takav način ne ovisimo o vanjskim vremenskim utjecajima, Vaš tepih će biti spreman kroz 1-2 sata za isporuku.

Nakon sušenja Vaš se tepih još jednom detaljno pregleda, ukoliko se uoče nedostaci isti se odmah uklanjaju.

Vaš tepih rolamo i zamatamo u specijalno vjetropropusno platno koje će tepih štititi od prašine a sa druge strane će svejedno „ disati“.

Google_tiptop3

 

  • Opcija 2.

Tepih možemo očistiti i na Vašoj adresi „ na licu mjesta“ uređajem za dubinsko ekstrakcijsko čišćenje bez opasnosti da bi se podloga ispod tepiha mogla oštetiti ( parket, laminat itd..)

Prednost ove metode čišćenja je ta što se nemorate mučiti odmicati i dizati namještaj kako bi izvukli tepih, mi ćemo na Vaš zahtjev doći na Vašu adresu i očistiti ga.

Tepih nakon procesa dubinskog ekstrakcijskog čišćenja ostaje vlažan 8-10%.

Potraži nas i na...

Mob: +385 (0) 92 365 9410