Obrt za dubinsko čišćenje i održavanje TIP-TOP osnovan je početkom 2018. godine sa ciljem pružanja profesionalne usluge čišćenja i održavanja u svim segmentima. Svakom klijentu pristupamo individualno; svaka radnja isplanirana je do najsitnijeg detalja sa ciljem kako bi naručitelj usluge bio u potpunosti zadovoljan. Da u tome i uspijevamo dokazuje veliki broj zadovoljnih korisnika naših usluga.

            Obrt za dubinsko čišćenje i održavanje TIP-TOP nudi Vam široku paletu usluga koje koriste fizičke,ali i pravne osobe, neovisno radi li se o dubinskom ekstrakcijskom čišćenju namještaja, madraca, tepiha, vozila bilo koje vrste i modela, čišćenja prirodnog kamena i kamenih površina, pločica, zaštiti i impregnaciji istih ili Vas pak zanima instalacija zaštite na bazi nanotehnologije na staklene, kamene ili drvene površine. Što god izabrali, garantiramo Vam individualni i profesionalni pristup prema Vama kao naručitelju usluge kao i prema poslu koji odrađujemo.

            Svjesni smo kako većina obrta ili firmi koje se bave ovom vrstom posla u RH jako malo ili čak uopće ne ulažu u izobrazbu, edukaciju i usavršavanje svojih djelatnika. Upravo iz tog razloga sa ponosom možemo reći da smo jedni od rijetkih čiji svaki djelatnik ima položenu zaštitu na radu višeg stupnja; svaki naš djelatnik posjeduje certifikat o pravilnom i stručnom rukovanju sa uređajima i strojevima za čišćenje i održavanje. Također, svaki naš djelatnik posjeduje Potvrdu i certifikat o položenom ispitu toksikologije za rukovanje sredstvima za čišćenje čime garantiramo vrhunski odrađen posao. Svake godine obilazimo sajmove i prisutni smo na edukativnim tečajevima gdje nam se prezentiraju najnovije tehnologije u svijetu čišćenja koje mi u konačnici prenosimo na Vas.

Potraži nas i na...

Mob: +385 (0) 92 365 9410